Ordföranden har ordet

Hoppas alla har haft en härlig sommar och njutit lika mycket som våra hästar av lite ledighet. Vi hoppas också att alla, liksom hästarna, tycker att det ska bli skönt att komma tillbaka nu – de travade personalen till mötes i sommarhagen!

Under sommaren har det hänt en hel del;

Klubben har låtit bygga en ny, fin ramp till gödselcontainern, det är viktigt med bra och säker arbetsmiljö för personalen
Vi har fått nytt underlag i nya ridhuset
Vi har fått flera tillskott i stallet, två ponnyer och en stor häst, som vi hoppas ska trivas bra hos oss
Vi har fått positivt besked från Trafikverket att den planerade höghastighetscykelbanan mellan Solna och Sollentuna som ska byggas INTE ska gå precis utanför stallet när den passerar oss utan följa motorvägen på den sträckan. Ett mycket bra besked ur säkerhetssynpunkt för vår del, stort tack till alla som träffade, förklarade, mailade och ringde 🙂

Nu börjar uppladdningen inför klubbens fantastiska 70-års jubileum den 30/9! På dagen är alla välkomna, gammal som ung, och på kvällen har vi galamiddag för de vuxna. Det kommer att bli en tillställning att minnas! Vill du hjälpa till att arrangera, maila oss.

Stort tack till alla som fixade hästar och utrustning fina igår! Björn hjälpte till med att gräva ur sina djupaste gömmor men nu glänser allt! Låt oss alla hjälpas åt att hålla utrustningen lika fin under året.

dammigaste-copy-2

Från dammigt…

nyputsat

…till skinande rent!

lady-lord-och-ovina
Lady Lord njuter av att bli ompysslad, Ovina hejar på 🙂

Nu drar lektionerna drar igång så vi ses i stallet!

Nina Rhodin

ordförande SFRK

Källa: http://www.sfrk.nu/Nyheter/Egnanyheter/ordforandenharordet/

Webbdesign Blistar AB