Helhetslösningar inom IT-service

Vi är glada att presentera vår sponsor och partner – BliStar AB. BliStar erbjuder högkvalitativa tjänster inom allt relaterat till IT, Webb och Media. De har tjänster och produkter tillgängliga för både privatpersoner och företag.

En av deras populäraste tjänster är helhetslösningar med IT-service för företag. Så här beskriver BliStar själva denna tjänst:

Om ni ofta stöter på problem med era datorer, skrivare, nätverk, hårdvaruuppgradering, servrar och kanske även er webbsida, så behöver ni inte ha fasta IT-anställda. Vi på BliStar AB är experter inom allt detta. Beställ våra tjänster för att snabbt och smidigt lösa alla era problem – utan att behöva betala arbetsgivaravgifter.

Våra huvudsakliga uppgifter är att erbjuda IT-tjänster till företag i Stockholm och att syssla med webbutveckling av varierande komplexitetsgrad. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser med en garanterad kvalitet.

IT-tjänster

Eftersom vi, som ett Specialiserat IT-företag, alltid bekantar oss med de senaste teknologierna före nästan alla andra företag och använder vår egna erfarenhet och effektiva metoder, så erbjuder vi högkvalitativ dataservice för företag och integrering av marknadens bästa teknologier. Vi är återförsäljare och samarbetar med flera ledande företag som säljer datorer och kontorsteknik. Genom att köpa teknik via oss får ni därför samma höga kvalité till lägre priser. Hos oss får ni en snabb lösning av arbetsuppgifter och ett schema för besök av specialister som är bekvämt för er.

Ni behöver inte ha en anställd specialist inom ett specifikt arbetsområde. Genom att vända er till oss får ni ett lag med specialister inom alla möjliga grenar hörande IT-service för företag.

IT-tjänster

Våra specialister har mycket erfarenhet av jobb inom IT-branschen och specifikt dataservice för företag.

Vi tillhandahåller en omfattande service, från underhåll av skrivare till installation av bokföringsprogram, nätverksinstallationer av varierande komplexitet, underhåll av webbsidor och professionell marknadsföring på nätet.

 

Webbdesign Blistar AB